Telefonisch reserveren 06 113 519 55

Huur hier uw aangepaste vakantiewoning

Reserveren Beschikbaarheid

Huur hier uw aangepaste vakantiewoning

Reserveren Beschikbaarheid

Algemene huurvoorwaarden

1. Betalingen.

25% van de verschuldigde huursom moet binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur worden voldaan. Het resterende bedrag moet uiterlijk 4 weken voor aanvang van de huurperiode bij ons binnen zijn. Bij niet tijdige betaling behouden wij het recht uw reservering door te halen zonder restitutie van het reeds betaalde bedrag. Bij reservering binnen twee maanden voor de aanvang van de huurperiode moet het totale bedrag in één keer worden voldaan.
 

2. Sleuteloverdracht.

De Sleutel ontvangt en levert u in bij de beheerder, welke op uw vakantieadres aanwezig is. Gastenformulier in te leveren bij aankomst. U dient uw bewijs van reservering te kunnen tonen.
Mocht de beheerder niet aanwezig zijn dan krijgt u vooraf informatie over de sleuteloverdracht.
 

3. Wat is niet inbegrepen.

* Een verplichte annuleringsverzekering: Indien wij dit voor u moeten verzorgen kunt u dit aangeven op uw reserveringsformulier. Kosten bedragen 4,5% van de huursom.
* Reis en bagageverzekering zijn zeer aan te bevelen.
 

4. Annulering.

- Huursom min 33,33%  bij annulering tot 3 maanden voor aanvang huurperiode.
- Huursom min 75 % bij annulering tot twee maanden voor aanvang huurperiode.
- Bij annulering binnen twee maanden voor aanvang huurperiode kan niets worden terugbetaald.
 

5. Wisseldag.

De aankomst tijd is steeds op maandag/vrijdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur en de vertrektijd is eveneens op maandag/ vrijdag voor 10.00 uur, De beheerder is in of rond de woning aanwezig. Afwijkende aankomsttijden alleen in overleg met beheerder.
 

6. Bewoning.

U mag het aantal personen dat is opgegeven op het gastenformulier niet overschrijden. Bij overtreding hiervan kan onmiddellijke verwijdering volgen.
 

7. Huisdieren.

Huisdieren kunnen slechts na overleg met de beheerder worden toegelaten. De huurder is aansprakelijk voor overlast of schade die het gevolg kan zijn van huisdieren.
 

8. Inventaris.

Compleet ingericht voor maximaal 7 personen. Linnengoed (lakens, slopen, hand en theedoeken, enz. dienen door u zelf te worden meegebracht). Bedlinnen kan worden gehuurd á € 7,00 per bed.
 

9. Eindschoonmaak.

Voor de bungalows wordt deze verzorgd door de beheerder; de kosten hiervoor zijn niet in het huurbedrag opgenomen en bedragen € 80,00 per huurperiode voor de woningen met een serre en € 70,00 voor de woning zonder serre.
 

10. Waarborgsom.

Deze bedraagt € 0. Onder verrekening van eventuele schade en/of breukgeld ontvangt u dit terug.
 

11. Duinzeewering.

Om gebruik te kunnen maken van de duinzeewering is een sleutel en toegangsbewijs verkrijgbaar bij de beheerder. Met nadruk wijzen wij u erop dat wij bij verlies van deze sleutel genoodzaakt zijn de kosten, welke het waterschap aan ons in rekening brengt, op u te verhalen. Ook dient u eventuele aanwijzingen van personeel van het waterschap op te volgen. Het gebruik van de elektrische strandrolstoel is gratis, maar wl voor eigen risico. U bent zelf aansprakelijk voor eventuele door u veroorzaakte schade. Mocht u geen W.A. verzekering hebben, dan is dat aan te bevelen.
 

12. Tuinonderhoud.

Het is noodzakelijk dat gedurende het seizoen, afhankelijk van de weersomstandigheden er enig onderhoud zoals gras maaien plaats vindt onze medewerkers trachten u zo min mogelijk tot last te zijn, maar het bestuur is van mening dat u in ieder geval dient toe te laten dat er onderhoud plaatsvindt. Wij vertrouwen op uw medewerking in deze.
 

13. Schade.

Door u veroorzaakte schade aan de inventaris zal aan u in rekening worden gebracht. Hetzelfde geld voor schade aan de vakantiebungalows. en strandrolstoel. Let erop dat u hiervoor verzekerd bent via uw aansprakelijkheidsverzekering of middels het afsluiten van een reis en bagageverzekering.
 

14. Klachten/inlichtingen.

Er is ons alles aan gelegen om u een zo prettig mogelijke vakantie te bezorgen. Desondanks kan er iets mislopen. Hiervoor gelieve u in eerste instantie contact op te nemen met de beheerder, wiens naam enz. in de bungalow vermeld staat.
 

15. Doelstelling van de stichting.

De doelstelling van de stichting is het verhuren van vakantiewoningen aan gehandicapten met hun familie en/of begeleiders.
 
 
 
WINDEKIND 
STICHTING VAKANTIEVERBLIJF GEHANDICAPTEN