Aangepaste vakantiewoningen met ruime tuin en serre

Huurvoorwaarden

  

 

1. Betalingen.

De verschuldigde huursom moet uiterlijk 4 weken voor aanvang van de huurperiode zijn voldaan.  Bij niet tijdige betaling behouden wij het recht uw reservering door te halen, waarbij u wel de huursom verschuldigd zult zijn. Bij reservering binnen 4 weken voor de aanvang van de huurperiode moet het totale bedrag per omgaande te worden voldaan.

 

2. Sleuteloverdracht.

De sleutel bevindt zich in het kluisje aan de schuur. U ontvangt tijdig de code van de kluis. Als uw vakantie erop zit dan graag weer de sleutels terug in de kluis.

 

3. Wat is niet inbegrepen.

* Een verplichte annuleringsverzekering: Indien wij dit voor u moeten verzorgen kunt u dit aangeven bij uw reservering. Kosten bedragen 4,5% van de huursom.
* Reis en bagageverzekering zijn zeer aan te bevelen.

 

4. Annulering.

– Terugbetaling of creditering huursom min 33,33%  bij annulering tot 3 maanden voor aanvang huurperiode.
– Terugbetaling of creditering huursom min 75 % bij annulering tot twee maanden voor aanvang huurperiode.
– Bij annulering binnen twee maanden voor aanvang huurperiode kan niets worden terugbetaald.

 

5. Wisseldag.

De aankomsttijd is steeds op maandag/vrijdag vanaf  15.00 uur en de vertrektijd is eveneens op maandag/ vrijdag voor 10.00 uur, De beheerder is  niet altijd aanwezig. Indien de beheerder niet aanwezig is zal de sleutel in het kluisje aan de schuur liggen. De code hiervan zal u vooraf worden medegedeeld. Afwijkende vertrektijden alleen in overleg met beheerder.

 

6. Bewoning.

U mag het aantal personen dat is opgegeven op het gastenformulier niet overschrijden. 

 

7. Huisdieren.

Huisdieren kunnen slechts na overleg met de beheerder worden toegelaten. De huurder is aansprakelijk voor overlast of schade die het gevolg kan zijn van huisdieren.

 

8. Inventaris.

Compleet ingericht voor maximaal 7 personen. Linnengoed (lakens, slopen, hand- en theedoeken, enz.  moeten door u zelf te worden meegebracht). Bedlinnen kan worden gehuurd á € 7,50 per bed/set.

 

9. Eindschoonmaak.

Voor de bungalows wordt deze verzorgd door een schoonmaakorganisatie; de kosten hiervoor zijn niet in het huurbedrag opgenomen en bedragen € 90,00 per huurperiode.

 

10. Waarborgsom.

Wij berekenen geen waarborgsom. Wij gaan ervan uit dat u als huurder goed op de spulletjes van de Stichting waakt. Mocht er schade worden aangebracht dan zal dat op u worden verhaald.

 

11. Duinzeewering.

Om gebruik te kunnen maken van de duinzeewering zit er een sleutel aan de sleutelbos en het toegangsbewijs ligt in het huisje. Met nadruk wijzen wij u erop dat wij bij verlies van deze sleutel genoodzaakt zijn de kosten, welke het waterschap aan ons in rekening brengt, op u te verhalen. Ook dient u eventuele aanwijzingen van personeel van het waterschap op te volgen. Het gebruik van onze elektrische strandrolstoel is gratis, maar wel voor eigen risico. U bent zelf aansprakelijk voor eventuele door u veroorzaakte schade. 

 

12. Tuinonderhoud.

Het is noodzakelijk dat gedurende het seizoen er onderhoud plaats vindt.  De uitvoerenden hiervan trachten u zo min mogelijk tot last te zijn, maar het bestuur is van mening dat u in ieder geval dient toe te laten dat er onderhoud plaatsvindt. Wij vertrouwen op uw medewerking in deze.

 

13. Schade.

Door u veroorzaakte schade aan de inventaris zal aan u in rekening worden gebracht. Hetzelfde geld voor schade aan de vakantiebungalows, hulpmiddelen en strandrolstoel.

 

14. Klachten/inlichtingen.

Er is ons alles aan gelegen om u een zo prettig mogelijke vakantie te bezorgen. Desondanks kan er iets mislopen. Hiervoor gelieve u in eerste instantie contact op te nemen met de beheerder.

 

15. Doelstelling van de stichting.

De doelstelling van de stichting is het verhuren van vakantiewoningen aan gehandicapten met hun familie en/of begeleiders tegen relatief lage tarieven. De stichting werkt met vrijwilligers en het is dus niet altijd even professioneel.

Opmerking:
Als Stichting werken wij met vrijwilligers en er kan wel eens wat fout gaan in o.a. het boekingsproces.  De beheerder zal dan in overleg met u trachten tot een oplossing te komen. Als dit niet opgelost kan worden is de Stichting bevoegd de boeking te annuleren zonder dat u aanspraak kunt maken op een vergoeding.

 

WINDEKIND
STICHTING VAKANTIEVERBLIJF GEHANDICAPTEN